Widget Image
About Us
Lorem ipsum dolor sit amet, movet iisque luptatum per ut. Duo te sonet accusata sadipscing, mollis dissentiet an eam, te qui brute apis.
Contact Us
INFO@AUTOSERVICES.COM
1-779-333-67992
ROTTERDAM, NE/33E
LEJEPERIODE ER FRA KL. 8.00 FØRSTE LEJEDAG til KL. 8.00 DAGEN EFTER SIDSTE LEJEDAG
KONTAKT: +45 40 10 53 08

Blog

Hvorfor skal du vedligeholde dit aircondition anlæg ?

Hvorfor skal du vedligeholde dit aircondition anlæg ?

FÅ FRISK LUFT I KABINEN OG GODT KLIMA I BILEN TIL SOMMER – Husk at få dit aircondition anlæg gennemset

Det er dejligt med en aircondition i bilen om sommeren, men det er også vigtigt at dit aircondition anlæg bliver efterset. Så der ikke bliver dannet for meget støv og fugt i bilen luftkanaler, som giver et dårligt klima.

Vandet der er i et aircondition system, bliver opvarmet og nedkølet hver gang vi bruger det. Med tiden vil det vand blive fuld af bakterier og svampe, som sætter sig i systemet og derved bliver farligt. Hvis du er uheldig så kan det give luftvejsgener, øjenirritation og en generel muggen og sur lugt i bilen. Hvilket ofte er det første tegn på at aircondition anlægget skal ses efter.

Vil du gerne have et køleanlæg som virker optimalt, så er det vigtigt at man får systemet kigget efter minimum hver 2 år, oftere hvis det bruges meget. Køle anlægget kan miste helt op til 20 % af kølemiddel pr. år. Derfor vil anlægget ikke blive ved med at være effektivt. Hvis systemet mister for meget kølemiddel og olie, så vil pakninger, filtre og kompressoren brænde af. Det kan ske lige pludselig og regningen for at lave anlægget igen, vil være meget højere end regningen for regelmæssig vedligeholdelse.

Du kan se hvad vi tilbyder her: Aircondition service