An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

+ 45 40105308

|

Lejeperiode er fra kl. 8.00 første lejedag og til kl. 8.00 dagen efter sidste lejedag

Følg os
Top

Blog

Hvorfor skal man skifte til vinterdæk ? - Vojens trailerudlejning - køb vinterdæk

Hvorfor skal man skifte til vinterdæk ?

Hvorfor skal man skifte til vinterdæk ?

– du behøver heller ikke skifte til vinterdæk, men tænk på din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Det er vigtigt at man skifter til vinterdæk når temperaturen falder til under 7 grader. For at sikre at du har et godt vejgreb til vinter og ikke udsætter dig og dine medtrafikanter for unødig fare. Skifter du ikke til vinterdæk, men kører på sommerdæk. Så vil du opleve at din bremselængde bliver op til fordoblet og det bliver kun værre hvis der kommer sne og is.

Førhen skiftede man til vinterdækkene omkring vinterferien og man skiftede til sommerdækkene omkring påske. Det kan man ikke helt regne med mere, da temperaturerne i Danmark har ændret sig. Men det er en god ide at skrifte i tide, så man ikke lige pludselig bliver overrasket.

I Danmark er der ingen lovkrav om at man skal køre på vinterdæk. Men skal du til udlandet, så er det vigtigt at undersøge hvad lovkrav der er i det gældende land.

 

Mangler du nye dæk ?

Hos Vojens trailerudlejning har du også mulighed for at købe nye vinterdæk. Vi kan også afbalancere og montere dem for dig, hvis du har brug for det. Du kan læse mere om vores services her.

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website