An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

+ 45 40105308

|

Lejeperiode er fra kl. 8.00 første lejedag og til kl. 8.00 dagen efter sidste lejedag

Følg os
Top

Skift fra sommer til vinterdæk

Skift fra sommer til vinterdæk - Vojens trailerudlejning

Skift fra sommer til vinterhjul nu

Vinteren er på vej og derfor er det meget vigtigt at få skiftet sine dæk inden det er for sent, ikke mindst for din sikkerhed. Der findes tre typer dæk, sommer, vinter og helårsdæk. Der er fordele og ulemper ved de forskellige dæk typer, men det vigtigste er at de passer til årstiden. Kører du med sommerdæk om vinteren, så vil du opleve at din acceleration bliver dårligere og din bremselængde bliver også forlænget. Så det er vigtigt at få skiftet inden vinteren for alvor kommer.

Hos os koster en montering:

250 kr. inkl. moms for alle 4 hjul.

Det behøver ikke være dyre.

Se også…

[mkd_image_with_hover_info number_of_columns=”three-columns”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Olietjek og skift til din bil – Så holder den længere” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/olietjek-og-skift/” target=”_self” image=”11734″ image_size=”medium” add_text=”Læs om vores service og pas på din bil”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Service eftersyn af din bil – Specielt tilpasset til den” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/service-eftersyn-af-din-bil/” target=”_self” image=”11988″ image_size=”medium” add_text=”Vi kigger din bil efter fra dæk til tag”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Aircondition service og kabinerens” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/aircondition-service-og-kabinerens/” target=”_self” image=”11736″ image_size=”medium” add_text=”Få frisk luft i bilen til sommer”][/mkd_image_with_hover_info]