An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

+ 45 40105308

|

Lejeperiode er fra kl. 8.00 første lejedag og til kl. 8.00 dagen efter sidste lejedag

Følg os
Top

Blog

vertikalskæring af græsplæne - få et tilbud nu hos Vojens Trailerudlejning

Hvorfor skal du vertikalskære din græsplæne ?

Ved du heller ikke helt hvad vertikalskære en græsplæne betyder, så kan du blive klogere her.

Når man vertikalskære en græsplæne, så bruger man en maskine, som med små knive skærer vertikalt, det vil sige lodret ned i græsplænen.

Når man vertikalskære, så bekæmper man ukrudt og fjerne mos, som giver græsset bedre vækstbetingelser. Dette sker fordi der bliver skabt lys og luft til ny skuddannelse af de små græsplanter. Når man laver dette indgreb på græsplænen så fjerner man også tørt og dødt græs fra bunden af plænen. Bliver dette lag ikke fjernet en gang imellem, så hæmmer det græsplanternes vækst og derved vil mos og ukrudt overtage græsplænen lidt efter lidt.

Man skal vertikalskære græsset når det er i god vækst og ikke er under en tørkeperiode. Med det vejr vi har herhjemme, kan det være lidt svært at sige helt hvornår det er bedst. Ofte er det i Maj eller i begyndelsen af Juni eller også fra August og til og med September, hvis der ikke kommer en stor varmebølge ind over os, som der har gjort de senere år.

Det er vigtigt at man ikke vertikalskærer en græsplæne, som er under 3 år gammel. Men herefter er det godt hvis man kan gøre det hvert år eller hvert anden år.

Dette indgreb på græsplænen, kan virke meget voldsomt og i mange tilfælde kan man stå med rigtig meget bart jord, derfor er det vigtigt at man eftersår sin græsplæne, samt giver den gødning.

Vi kan tilbyde vertikalskæring af din græsplæne, hvis du ikke synes du har mod på at gøre det selv. Du kan læse mere om det her.

 

 

 

Share
No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website