An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

+ 45 40105308

|

Lejeperiode er fra kl. 8.00 første lejedag og til kl. 8.00 dagen efter sidste lejedag

Følg os
Top

Skift fra vinter til sommerdæk nu

Skift fra vinter til sommer hjul hos Vojens trailerudlejning

Skift fra vinter til sommerhjul nu

Nu er sommeren forhåbentlig snart på vej og derfor er det tid til at skifte fra vinterhjul til sommerhjul. Det er vigtigt at du huske at få skiftet dine hjul så de passer til årstiden og derved også øger din sikkerhed når du er på vejene. Der er fordele og ulemper ved de forskellige dæk typer, men det vigtigste er at de passer til årstiden.

Vinterdækkets bløde tråd slides meget hurtigere på varm asfalt. Det er fordi at den gummiblandingen, som vinterdæk er fremstillet i, for at de forblive blød og fleksibel når temperaturen er under 7°C. Ikke kan lide varme.

Hvis du kører på vinterdæk hele året, så vil den fleksible tråd blive slidt i sommer varmen. Det kan reducere levetiden på dit vinterdæk med helt op til 60 % og derved skal dækkene udskiftes tidligere.

Hos os koster en montering:

250 kr. inkl. moms for alle 4 hjul.

Det behøver ikke være dyre.

Se også…

[mkd_image_with_hover_info number_of_columns=”three-columns”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Olietjek og skift til din bil – Så holder den længere” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/olietjek-og-skift/” target=”_self” image=”11734″ image_size=”medium” add_text=”Læs om vores service og pas på din bil”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Service eftersyn af din bil – Specielt tilpasset til den” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/service-eftersyn-af-din-bil/” target=”_self” image=”11988″ image_size=”medium” add_text=”Vi kigger din bil efter fra dæk til tag”][mkd_image_with_hover_info_item title=”Aircondition service og kabinerens” link=”https://www.vojens-trailerudlejning.dk/aircondition-service-og-kabinerens/” target=”_self” image=”11736″ image_size=”medium” add_text=”Få frisk luft i bilen til sommer”][/mkd_image_with_hover_info]